Clubul Sportiv Ciprian Sora participa la prima Editie Maratonul Caloriilor Arse

Cu doar un weekend înaintea debutului Campionatului European de Fotbal, ediţia 2016, în Bucureşti are loc prima ediţie a unui eveniment unic: Maratonul Caloriilor Arse.

Începând din 4 iunie şi terminând pe 5 iunie, pe terasa Mall Promenada, timp de 24 de ore se vor perinda 3.000 de participanţi în singurul maraton de aerobic. Mai mult decât atât, concurenţii vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1.000.000 de calorii arse în decursul a 24 de ore.

11138492_566490713517831_110354574328476686_n

Maratonul Caloriilor Arse – Cine Suntem from PaDaS on Vimeo.


Ciprian Sora vine la Maratonul Caloriilor Arse from PaDaS on Vimeo.

De ce la Promenada?

– Pentru că este cel mai dinamic centru comercial, aflat la îndemâna pasionaţilor de un stil sănătos de viaţă şi sport, fiind uşor de ajuns cu orice mijloc de transport din orice parte a oraşului. În plus, terasa ce beneficiază de o arhitectură impresionantă va îmbina în mod ideal timpul petrecut outdoor cu cele 24 de ore ale Maratonului Caloriilor Arse.
Ce înseamnă Maratonul Caloriilor Arse?
Maratonul Caloriilor Arse este un eveniment unic în România, fiind singurul eveniment sportiv cu o durată de 24 de ore – la finalul căruia vor fi însumate caloriile arse ale tuturor participanţilor. Maratonul Caloriilor Arse va reuni 3.000 de participanţi, peste 100 de instructori sportivi, 50 de discipline şi multă distracţie.

Maratonul Caloriilor Arse îşi propune să seteze un record în privinţa numărului de calorii consumate şi contorizate în cadrul unui eveniment de aerobic, cu o durată de 24 de ore – 1.000.000 de calorii arse!

Începând pe 4 iunie 2016 dimineata şi finalizându-se pe 5 iunie 2016, în cadrul evenimentului sunt create 5 zone de antrenament, unde participanţii pot veni oricând pe parcursul celor 24 de ore ale evenimentului:

Totul a inceput cu o idee – ce ar fi sa facem un eveniment cum nu s-a mai vazut? Asta inseamna pe scurt Maratonul Caloriilor Arse! Tu esti pregatit sa fii parte din 24 de ore unice? Inscrie-te acum: http://www.maratonulcaloriilorarse.ro/inscriere.html
Multumim pentru sprijin: Alex Costache Personal Trainer, Adrian Dumitrascu Enoh – Personal Trainer, Elena Dan Personal Trainer, Geo Bogdan, Adrian Borozan, Eliza Luca, Margo Perfect Zumba, ONE Fitness, Social Gym, Aviatiei Center, Keep On Moving, Radu Buculea, Promenada, Life Dental Spa, Padas.ro, vitamin aqua, Pascale, Călăraşu & Asociaţii, Stefan Costache – BootCamp

Posted by Maratonul Caloriilor Arse on Wednesday, February 17, 2016

– Fit & Fun
Să te antrenezi eficient poate fi cel mai distractiv lucru posibil. Îţi demonstrăm noi cu 24 de ore pline de aerobic, dans, BOSU, Pump, Zumba, Combat şi multe altele.

– Body & Mind
Ne relaxăm şi ne energizăm la zona Body & Mind. Pregăteşte-ţi corpul să reziste Maratonului Caloriilor Arse!

– Train or remain the same
O zonă de antrenamente în sistem circuit care vor avea grijă să stoarcă şi ultimul strop de energie din tine…sau calorie 🙂

– Pedal to the metal
Demonstrează că eşti cel mai iute la pedalat şi vei fi încoronat King sau Queen of the Pedal la Maratonul Caloriilor Arse 2016!

– TRX powered by DIMI Fitness
Alături de echipa D.I.M.I Fitness vei duce antrenamentele tale la un alt nivel. 24 de ore de sport aşa cum nu ai mai avut până acum!

Înscrierile au început – Early Bird până pe 15 martie

Pe site-urile www.maratonulcaloriilorarse.ro şi www.promenada.ro cei interesaţi pot afla informaţii suplimentare despre zonele de antrenament şi trainerii deja confirmaţi.

Înscrierile au început deja, iar cei care completează formularul până la data de 15 martie, beneficiază de o taxă de înscriere de 60 lei, urmând ca aceasta să crească până la 90 lei (pentru perioada 16 martie – 1 mai 2016) şi până la 120 lei (pentru perioada 2 mai – 15 mai 2016).


Maratonul Caloriilor Arse are loc pe 4 – 5 iunie 2016, în Bucureşti pe terasa Mall Promenada.

are you better than yesterday?


Ne pregatim intens pentru Maratonul Caloriilor Arse! Inscrierile au inceput via www.maratonulcaloriilorarse.ro
Multumim pentru sustinere: Alex Costache Personal Trainer, Adrian Dumitrascu Enoh – Personal Trainerr, Elena Dan Personal Trainer, Radu Buculea Geo Bogdan, Stefan Costache – BootCamp, Life Dental Spa, vitamin aqua, Redis Nutritie, Margo Perfect Zumba, Social Gym, Aviatiei Wellness Center, ONE Fitness, Pascale, Călăraşu & Asociaţii , Keep On Moving

Posted by Maratonul Caloriilor Arse on Tuesday, February 2, 2016

Comments

comments

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *