Echipa

ONOARE DISCIPLINA SI RESPECT

0

antrenori

profesionisti

0

programe

active

0

circuite

pe care le-am sustinut

0

grupe

de copii


 • Ciprian Sora
  Ciprian Sora

  Antrenor Kick-Box / Muay Thai   Antrenorul Lotului National de Kick-Box si Muay Thai - SENIORI
  Data Nasterii : 23.10.1976
   - Born to fight - Ce preferi? O victorie urâtă sau un show frumos? "Depinde de obiectiv. Îmi pace să câstigăm indiferent cum, iar dacă pierdem, să o facem frumos."
  Ciprian Alexandru Sora  este profesor de educatie fizica si sport  şi antrenor de Kick-box / Muay Thai.
  Este primul si pana acum singurul roman ce a obtinut titlul de Campion Mondial de muay thai . ”Uneori, îmi vine să intru în ring. Era să fac infarct în colț!
   Palmares
  Galerie Foto
  Galerie Video
  Agenda Competitionala
   Intrebari / Raspunsuri
  "Consideră artele marţiale un mod de viaţă, şi declară că va fi implicat în acest fenomen toata viaţa." - Ciprian Sora

     
 • Cristian Spetcu
  Cristian Spetcu

  Sportiv Instructor Kick Box / Muay Thai   - POLO  - 
  Data Nasterii : 6.10.1989
   - My road to war  -
  Cristian Spetcu - "Am 25 de ani. Am copilarit in cartierul Tei, lupt la categoria 63 kg, dar, in mod normal, stau in 67 kg. Fac o slabire inainte de meci. "
  "De mic eram dracos, faceam numai probleme, dar sportul m-a disciplinat si mi-a indreptat agresivitatea si motivatia spre a face performanta."
   Palmares
  Galerie Foto
  Galerie Video
  Agenda Competitionala
   Intrebari / Raspunsuri
  Este foarte placut sa lupti intr-o sala plina. Ciprian Sora mi-a oferit un loc de munca, m-a inscris la Scoala de Antrenori, pe care am terminat-o anul trecut, predau la grupa de initiere." - Cristian Spetcu

     
 • Dragos Imbrea
  Dragos Imbrea

  Sportiv Instructor Kick Box   - DODO  - 
  Data Nasterii : 25.8.1995
   - Mereu inainte  -
  Dragos Imbrea, pentru prieteni Dodo, este sportiv legitimat la Clubul Sportiv "Ciprian Sora", antrenat de Campionul Mondial: Ciprian Sora.
  Practica Kickbox de 6 ani si are ca modele in ring pe antrenorul sau si pe Badr Hari. Motto-ul lui in ring este "Mereu inainte". Dragos crede ca nici un sacrificiu nu este prea mare pentru a-ti indeplini visul .
   Palmares
  Galerie Foto
  Galerie Video
  Agenda Competitionala
   Intrebari / Raspunsuri
  " Cum se numeste ca m-am mutat intr-un oras strain, stau singur intr-o camera doar ca sa fac Kick si sa fiu antrenat de cel mai bun." - Dragos Imbrea

   
 • Catalin Danaila
  Catalin Danaila

  Antrenor Kick-Box / Muay Thai   - Multiplu Campion National si International Kick Box 
  Data Nasterii : 28.01.1985
   - Personal Trainer  -
  Catalin Danaila - "La profesionisti am avut 15 meciuri, din care trei infrangeri, un egal, iar restul victorii."
  Cele 53 de lupte câştigate i-au adus pe rând, în 2007, titlul de campion naţional de Highkick Full Contact, Light Contact, First Contact precum şi Budokai, precum şi un titlu internaţional - primul loc la cupa internaţională de Budokai din Germania, în 2007.
      PALMARES  -  www.cipriansora.ro 
   Intrebari / Raspunsuri
  "Am ajuns de la o varsta destul de frageda aici, de la 13 ani, ne cunoastem de foarte mult timp (nr. cu Ciprian Sora). Am inceput sa colaboram, m-a luat sub aripa lui, am inceput sa ne antrenam, sa mergem impreuna la concursuri . Catalin Danaila

     
 • Cristian Iacob
  Cristian Iacob

  Instructor Fitness  - Personal Trainer -
  Data Nasterii :  -
  Cristian Iacob - Indiferent de obiectul propus, fie el înaltă performanță fie doar pregătirea fizică generală, activitatea fizica trebuie sa fie un aspect important în viața noastră de zi cu zi.
  Ce este FORTA? - Capacitatea aparatului neuromuscular de a invinge o rezistenta prin miscare pe baza contractiei musculare.
  Multi se întreabă ce este antrenamentul sportiv? Zi de zi auzim pe la colț de stradă, la birou "Am fost la Antrenament", " merg la sală"... Astfel antrenamentul sportiv este « Procesul pedagogic desfăşurat sistematic şi continuu gradat, de adaptare a organismului omenesc la eforturile fizice şi psihice intense în scopul obţierii unei dezvoltari fizice armonioase a corpului, ori a performanţelor într-o ramură sportivă »
   Intrebari / Raspunsuri
  "Pregatirea fizica constituie unul dintre cei mai importanti factori ai antrenamentului sportiv in atingerea marii performante. Pentru o dezvoltare fiziologica specifica, sportivii trebuie supusi unor solicitari care sa se raporteze direct la cerintele tehnice, tactice si fiziologice ale sportului respectiv." - Cristian Iacob

   
 • Razvan Giurgiu
  Razvan Giurgiu

  Instructor Fitness  - Personal Trainer -
  Data Nasterii :  -
  Razvan Giurgiu - "Antrenamente personalizate pentru masa musculara sau slabire, sfaturi despre nutritie si suplimente alimentare. Pregătirea fizică constituie unul dintre cei mai importanți factori ai antrenamentului sportiv în atingerea marii performanțe."
  "Durerea si supra-antrenarea! Dorinta de a face o schimbare si realitatea. Cine este dispus sa traga de el pana la refuz si sa suporte "febra" musculara zi de zi, saptamana de saptamana pana cand ajunge la acel fizic mult visat."
  Genuflexiunea cu bara in spate, pare simplu si totusi nu este! Am vazut exercitiul asta executat in fel si chip si toata lumea fuge de el pentru ca "strica" genuchii . Daca executia este corecta nu se strica decat orgoliul cand vezi ca nu poti sa faci "geno".
   Intrebari / Raspunsuri
  Reteta: cartofi NU, paine NU, carbo de gust, cico NU, ciocolata NU, bere NUUU, pizza NU si in general tot ce mananci si are gust si iti place NU. Ceva gen mancare de spital simpla fara fantezii si multa rabdare, sudoare si munca in sala sau la alergare in parc. Spor" - Razvan Giurgiu

   
 • Dana Badea
  Dana Badea

  Instructor Sportiv Aerobic   -  Instructor Sportiv Aerobic, Fitness, Personal Trainer, Kangoo Jumps, Zumba  - 
  Data Nasterii :  -
   - Sunt o sumă a unor principii pe care mi le apăr cu colții și cu ghearele în fiecare zi, tot ce am mai de preț după atâția ani de viață.  -
  Dana Badea  - Trei mari pasiuni am avut de când am început să cuget și toate s-au împletit frumos într-un destin pe care mi-l urmez fără fir de dubiu. Medicina, sportul si scriitura jurnalistică îmi sunt aer, apă, foc și pământ și mă hrănesc zilnic cu tot ce au mai bun. 
  Dincolo de studii, de ocupații cotidiene și de hobby-uri pe care mi le urmez cu pasiune, dincolo de vârstă, de kilograme și de înălțime, dincolo de hainele pe care le port, sunt de fapt esența valorilor pe care mi le-am infiltrat în minte și în personalitate de-a lungul timpului.
   Intrebari / Raspunsuri
  "Am făcut sport peste toate necazurile și peste toate joburile, ca o continuare firească a copilăriei cu gimnastică artistică. Am trecut prin săli și stiluri de le-am pierdut șirul și în prezent coordonez partea de aerobic și remodelare corporală de la Clubul Sportiv Ciprian Sora. " - Dana Badea

     
 • Florin Ionescu
  Florin Ionescu

  Antrenor  Antrenor principal pe Romania al Clubului  Rio Grappling Club
  Data Nasterii : 18.04.1976
   - Set a goal, Do ur best, Achieve it ! Transmit ! Repeat ! -
  Florin Ionescu centura maro in Jiu Jitsu Brazilian(BJJ), printre primii practicanti de Jiu Jitsu Brazilian din Romania, multiplu medaliat la campionatele nationale de Jiu Jitsu Brazilian si Kempo Grappling, este antrenorul principal pe Romania al clubului Rio Grappling Club (international) cu profil de Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) , acesta fiind in colaborare cu C.S.Ciprian Sora.
  Legatura de prietenie dintre cele doua cluburi s-a dezvoltat pe baza respectului si loialitati avute in comun, dar si a ideii de practicare a sportului intr-un mediu profesionist, de incredere si disciplina.
      PALMARES  -  www.cipriansora.ro 
   Intrebari / Raspunsuri
  "Pentru noi, colaborarea noastra cu Ciprian Sora este o onoare, el reprezinta un exemplu de urmat, avand in vedere atat caracterul sau ca om, trecutul glorios ca sportiv, dar si rezultatele din prezent, de necontestat pe care le-a obtinut ca antrenor." - Florin Ionescu

     
 • Petre Gatlan
  Petre Gatlan

  Antrenor  Antrenor secund al clubului Rio Grappling Club
  Data Nasterii : 17.01.1979
   - “Cel mai mare obstacol nu va fi niciodată adversarul,ci tu însuți! Cea mai mare realizare nu va fi un titlu sau o centura,cea mai mare realizare este sa nu te opresti niciodată! -
  Petre Gatlan centura mov in Jiu Jitsu Brazilian(BJJ), printre primii practicanti de Jiu Jitsu Brazilian din Romania, multiplu medaliat la campionatele nationale de Jiu Jitsu Brazilian si Kempo Grappling, este antrenorul secund pe Romania al clubului Rio Grappling Club (international) cu profil de Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) , acesta fiind in colaborare cu C.S.Ciprian Sora.
  Multiplu medaliat in Bjj și Grappling
      PALMARES  -  www.cipriansora.ro 
   Intrebari / Raspunsuri
  "Pentru noi, colaborarea noastra cu Ciprian Sora este o onoare, el reprezinta un exemplu de urmat, avand in vedere atat caracterul sau ca om, trecutul glorios ca sportiv, dar si rezultatele din prezent, de necontestat pe care le-a obtinut ca antrenor." - 

     

Ultima actualizare: 19.02.2018


Facebook Comment