ONOARE DISCIPLINA SI RESPECT

ANTRENEAZA-TE CA UN CAMPION

ACCEPTA PROVOCAREA ! DEPASESTE-TI LIMITELE !


Despre

Razvan Giurgiu - "Antrenamente personalizate pentru masa musculara sau slabire, sfaturi despre nutritie si suplimente alimentare. Pregătirea fizică constituie unul dintre cei mai importanți factori ai antrenamentului sportiv în atingerea marii performanțe."

 

Cand am timp mai scriu cate ceva :

8 INGREDIENTE PENTRU MASA MUSCULARA

RAZVAN GIURGIU

 • Razvan Giurgiu
  Razvan Giurgiu

  Instructor Fitness  - Personal Trainer -
  Data Nasterii :  -
  Razvan Giurgiu - "Antrenamente personalizate pentru masa musculara sau slabire, sfaturi despre nutritie si suplimente alimentare. Pregătirea fizică constituie unul dintre cei mai importanți factori ai antrenamentului sportiv în atingerea marii performanțe."
  "Durerea si supra-antrenarea! Dorinta de a face o schimbare si realitatea. Cine este dispus sa traga de el pana la refuz si sa suporte "febra" musculara zi de zi, saptamana de saptamana pana cand ajunge la acel fizic mult visat."
  Genuflexiunea cu bara in spate, pare simplu si totusi nu este! Am vazut exercitiul asta executat in fel si chip si toata lumea fuge de el pentru ca "strica" genuchii . Daca executia este corecta nu se strica decat orgoliul cand vezi ca nu poti sa faci "geno".
   Intrebari / Raspunsuri
  Reteta: cartofi NU, paine NU, carbo de gust, cico NU, ciocolata NU, bere NUUU, pizza NU si in general tot ce mananci si are gust si iti place NU. Ceva gen mancare de spital simpla fara fantezii si multa rabdare, sudoare si munca in sala sau la alergare in parc. Spor" - Razvan Giurgiu

   


Despre

Cristian Iacob - Indiferent de obiectul propus, fie el înaltă performanță fie doar pregătirea fizică generală, activitatea fizica trebuie sa fie un aspect important în viața noastră de zi cu zi.

 

Cand am timp mai scriu cate ceva :

6 feluri in care sala NU ajuta femeile sa slabeasca

CE SUNT CALORIILE ?

DEFICIENTE DE MAGNEZIU

CAND SA IEI PUDRELE PROTEICE

MASA MUSCULARA

Program  Antrenament :

 FEMEI INTERMEDIAR - Obiectiv : Slabire

 BARBAT AVANSAT - Obiectiv : Masa Musculara

 

Cristian Iacob

 • Cristian Iacob
  Cristian Iacob

  Instructor Fitness  - Personal Trainer -
  Data Nasterii :  -
  Cristian Iacob - Indiferent de obiectul propus, fie el înaltă performanță fie doar pregătirea fizică generală, activitatea fizica trebuie sa fie un aspect important în viața noastră de zi cu zi.
  Ce este FORTA? - Capacitatea aparatului neuromuscular de a invinge o rezistenta prin miscare pe baza contractiei musculare.
  Multi se întreabă ce este antrenamentul sportiv? Zi de zi auzim pe la colț de stradă, la birou "Am fost la Antrenament", " merg la sală"... Astfel antrenamentul sportiv este « Procesul pedagogic desfăşurat sistematic şi continuu gradat, de adaptare a organismului omenesc la eforturile fizice şi psihice intense în scopul obţierii unei dezvoltari fizice armonioase a corpului, ori a performanţelor într-o ramură sportivă »
   Intrebari / Raspunsuri
  "Pregatirea fizica constituie unul dintre cei mai importanti factori ai antrenamentului sportiv in atingerea marii performante. Pentru o dezvoltare fiziologica specifica, sportivii trebuie supusi unor solicitari care sa se raporteze direct la cerintele tehnice, tactice si fiziologice ale sportului respectiv." - Cristian Iacob

   

Pentru antrenor personal la Fitness este necesar si abonament valabil la sala de fitness.

** Abonamentele nu sunt transmisibile!Dana Badea

  Antrenamentul privat: rezultate și stare de bine

  Nu-i așa că atunci când ai o suferință și mergi la doctor îți dorești să fii doar tu cu medicul, să ai o consultație în particular, nu într-un grup de 10 persoane, și tratamentul prescris să fie al tău și numai al tău, raportat la ceea ce te supără pe tine?

   Ai prefera să fii într-un salon cu 20 de persoane și vizita de o oră a medicului să însemne câteva minute pentru fiecare pacient?

   Sau ai prefera să aibă grijă pe îndelete de tine, să te consulte cu atenție, să îți răspundă la întrebări cu bunăvoință, să îți administreze tratamentul fără grabă, fără alte zeci de persoane trăgându-l de mânecă? 

  Cam așa se pune problema și cu antrenamentele private / antrenamentele de grup. Unele costă mai mult dar presupun ca toată atenția să fie orientată spre tine, altele costă mai puțin dar au ca minus faptul că instructorul lucrează cu mai multe persoane în același timp. - Pentru orice persoană care are nevoie de atenția full a instructorului, indiferent că este bărbat sau femeie, indiferent că are 6 sau 70 de ani;

   

  - Pentru orice persoană care nu se simte confortabil să se antreneze în grupuri, în special pentru începători, pentru persoanele cu greutate excesivă sau pentru cele cu probleme de sănătate;

  - Pentru cei care au nevoie de o doză de bună dispoziție înainte de a începe o zi de muncă la birou şi vor să aibă certitudinea că îşi fac antrenamentul orice s-ar întâmpla cu agenda lor în acea zi, pentru persoanele care au liber doar în miezul zilei, cât și pentru cei care au programul încărcat și au la dispoziție doar momentele târzii din noapte pentru antrenamente.

  - Pentru clienții avansați, care au nevoie de un ”partener” care să-i provoace, să-i scoată din zona de platou și să-i rețină totodată de la situațiile cu grad de risc;

  - Pentru persoanele care vor un program intensiv, cu antrenamente și plan alimentar, pentru a atinge obiective de remodelare corporală pe termen scurt;

  - Persoane care se pregătesc pentru probele sportive, admiterea la facultate sau probă la Bacalaureat;

  -Viitori instructori de aerobic, fitness, kangoo jumps care au nevoie să practice înainte de examen sau să recapituleze materia (pregătire teoretică, pregătire coregrafică, pregătire prezentare).

   

  Antrenamentele în regim privat, unu la unu, pot avea loc la studioul Kinetofit, la Clubul Sportiv Ciprian Sora, în aer liber, sau la sediul companiilor care au spații amenajate pentru sport.

  În cazuri speciale ședințele se pot desfășura și la domiciliul clientului.  

  Antrenamentul personal are durata de 60 de minute per ședință și presupune exerciții adaptate la obiective și la starea de sănătate a clientului, inclusiv cu secvențe de păstare a mobilității articulare, de corectare a posturii și de analiză a planului alimentar. 

   Protocolul de antrenament se face ținând cont de preferințele clientului în materie de mișcare și poate include: 

  - antrenamente cu greutăți şi aparate, exerciții funcționale cu accesorii și cu greutatea corpului, secțiuni de ardere de grăsimi cu accesorii sau la liber;

  - elemente de dans pentru clienții pasionați de acest tip de mișcare, step, exerciții cardio pe ghetele kangoo jumps sau elemente de gimnastică

  - Sesiuni în aer liber (alergare și exerciții funcționale)

  - Antrenamente la distanță, cu exerciții filmate sau predate anterior pentru situaţiile de concediu

  - Antrenamente la domiciliu pentru situaţiile de excepţie (mămici cu copil în îngrijire, persoane care au în îngrijire bătrâni sau persoane cu dizabilităţi)


  Ultima actualizare: 19.02.2018  Facebook Comment