REGULAMENTUL DE FRECVENTARE AL CLUBULUI SPORTIV CIPRIAN SORA


 

 1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor clubului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor clubului.
 2. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului Dvs. si semnarea DECLARATIEI certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
 3. Usile clubului sunt deschise pentru Dvs. zilnic. Va asteptam de Luni pana Vineri de la ora 08:00 pana la 22:00, Sambata de la ora 08:00 pana la 18:00 .  In afara orelor de program accesul in incinta clubului este strict interzis.
 4. In momentul aderarii Dvs. in randurile abonatilor Clubului, veti primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Sunteti rugat sa prezentati cardul Dvs. de membru cand frecventati clubul. In cazul in care ati sosit la club fara a avea cardul la Dvs. veti prezenta actul de identitate pe baza caruia se va verifica validitatea abonamentului.
 5. Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila cu compensarea sumei in cauza cu alte servicii la estimarea managerului clubului. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei clubului.
 6. Abonatul clubului are dreptul de a primi recomandari de la personalul clubului cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Abonatul clubului este obligat sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv in mod adecvat. In mod contrar el isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate. Consideram abonat al Clubului chiar si persoana care achita o sedinta.
 7. In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al altui bun al clubului, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el, echipamentului sportiv sau bunului, si reparatiile incaperii.
 8. In cazul in care beneficiarul abonamentului “ Happy Day” ramane in incinta clubului dupa orele 15:00, va plati o sedinta suplimentara.
 9. Orice tip de abonament este valabil 30 de zile de la data achitarii.
 10. Persoana care a devenit abonat al clubului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba sa si sa-si pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi si manopera de montaj.
 11. Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale uitate la vestiar, precum si pentru obiectele de pret care nu au fost lasate in grija administratorului. Posedand obiecte de valoare, sunteti rugat sa nu le lasati in garderoba Dvs. personala ci sa le dati in grija administratorului clubului, care le va pastra in compartimentele speciale.
 12. Pentru incomoditati aparute in urma lucrarilor de reparatii si constructii efectuate in zona, administratia clubului nu-si asuma raspunderea. Regulamentul clubului va recomanda sa sustineti examenul medical pana la inceperea frecventarii clubului, deoarece, in mod evident, personal, sunteti responsabil de sanatatea Dvs. Administratia Clubului nu poarta raspundere pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii Dvs. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea, daca motivul inrautatirii sanatatii Dvs. este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentului de antrenament. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii si/sau bunului Dvs. in urma actiunilor ilegale a persoanelor terte.
 13. Abonatul clubului isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta clubului. In scopul securitatii membrilor si invitatiilor clubului, este interzis, in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc sau cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta clubului este interzisa in mod categoric.
 14. Accesul este interzis in incinta clubului:
 • Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;
 • Persoanelor in haine murdare;
 • Persoanelor insotite de animale;
 • Persoanelor cu boli infectioase;
 • Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.
 • nerespectarea prezentului regulament;
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a clubului nostru;
 • igiena personala precara;
 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
 • savarsirea de infractiuni;
 • consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
 • declararea datelor eronate in declaratia de inscriere;
 • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;
 • nerespectarea regulilor de igiena a Clubului;
 1. Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia clubului.
 2. Utilizarea din proprie initiative a aparatelor muzicale sau a altor aparate ale clubului este interzisa.
 3. Abonamentul se poate anula in urmatoarele conditii:
 • nerespectarea prezentului regulament;
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a clubului nostru;
 • igiena personala precara;
 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
 • savarsirea de infractiuni;
 • consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
 • declararea datelor eronate in declaratia de inscriere;
 • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;
 • nerespectarea regulilor de igiena a Clubului;
 1. Nu deschideti geamurile sau usile daca functioneaza sistemul de climatizare (prevazut cu aport de aer proaspat).
 2. Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente.
 3. Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat.
 4. Conducerea Clubului va fi instiintata de eventualele Dvs. observatii prin urmatoarele modalitati: cu ajutorul casutei de “Sugestii si Reclamatii“ aflata la receptia clubului sa prin e-mail la adresa office@cipriansora.ro
 5. LA ABONAMENTELE CU PERSONAL TRAINER si AEROBIC, IN CAZUL IN CARE INSTRUCTORUL NU POATE SUSTINE SEDINTA SAU SEDINTELE DE ANTRENAMENT, VALABILITATEA ABONAMENTULUI SE VA PRELUNGI AUTOMAT DIN OFICIU DIRECT PROPORTIONAL CU PERIOADA IN CARE NU S-AU EFECTUAT ANTRENAMENTE.
 6. In cazul folosirii saunei, va rugam sa efectuati un control medical de specialitate care sa nu va interzica acest lucru.
 7. Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza Clubul Ciprian Sora de orice responsabilitate.

Antrenamentele individuale

Pentru exercitarea antrenamentelor individuale este necesar sa va programati si sa platiti acest serviciu la receptie.

Pentru debut veti fi supus unui test, in baza caruia antrenorul Dvs. personal va va recomanda un program optim fitness sau/si natatie dupa caz, un regim optim alimentar si modul de antrenament de fitness sau/si natatie combinat cu modul Dvs. de viata. 


Sala de fitness

Pentru antrenamentele in sala de forta sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva.

Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul.

Este recomandat dusul sau deodorizantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului Dvs.

Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzisa. Utilizarea echipamentului de fitness este permisa numai in urma instructajului exercitat de catre antrenor.

 • Nu bruscati aparatele si nu trantiti ganterele pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat opriti deindata lucrul si anuntati instructorul.
 • In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatul ocupat. Intra in responsabilitatea Dvs. cererea de ajutor din partea instructorului la lucrul cu aparatele cu incarcatura specifica. La finele exercitiului fixati toate echipamentele de fitness in pozitia initiala, iar greutatile la locul lor destinat.
 • Daca incepeti pentru prima data cursul de antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti rugat(a) sa va consultati in problema functionarii lor cu personalul clubului.

 


Sala de aerobic

Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit de catre administratie, fara intarzieri.

Pana la inceperea orei de aerobic va rugam sa asteptati in zonele special amenajate. Stationarea pe scari sau in alte locuri este interzisa. Este interzis accesul in incaltaminte de strada in sala de aerobic.

 • La finele orei de curs plasati echipamentele utilizate de catre Dvs. la locul lor rezervat in sala.
 • Selectarea si utilizarea programului audiovizual si muzical, este exercitata numai si numai de catre instructor.

Cabinetul de masaj

 • Frecventarea cabinetului de masaj se realizeaza in urma platii si programarii.
 • La inceputul sedintei de masaj in mod obligatoriu este necesar sa faceti dus.
 • Este interzis accesul persoanelor cu boli de piele.

Conducerea clubului Ciprian Sora isi rezerva dreptul de a introduce noi puncte in regulament. Orice modificare a prezentului regulament va fi comunicata in timp util.  

Ultima actualizare: 19.02.2018