Gala umanitară „Dăruim din suflet!”, ediţia a IV-a

Primăria Sector 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, alături de Centrul European pentru Prevenirea Adicţiilor, Agenţia Naţională Antidrog, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Afi Palace Cotroceni vă invită astăzi, 15 aprilie, între orele  18.30 – 20.30, la concertul caritabil „Dăruim din suflet”, ediţia a IV–a, care va avea loc la patinoarul din Afi Palace Cotroceni.

afis-final

​​Scopul evenimentului îl reprezintă sprijinirea a 20 de copii şi adolescenţi care provin din familii cu situaţie materială precară şi care obţin rezultate foarte bune la şcoală şi în activităţile extraşcolare.

Organizatorii au drept scop ca, de la an la an, Gala „Dăruim din suflet!” să devină un prilej de premiere a activităţilor relevante pentru prevenirea adicţiilor şi de încurajare a societăţii româneşti să intervină activ în acest domeniu.

Copiii cărora li se adresează acest eveniment se află în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 sau provin din familii asistate social.

Vă invităm alături de noi în această campanie, împreună cu nume sonore din lumea sportului şi din cea artistică, cu notorietate în astfel de evenimente, care au avut o contribuţie semnificativă la susţinerea şi afirmarea tinerelor talente, în special a copiilor proveniţi din medii defavorizate.

Responsabili cu atmosfera vor fi: What’s Up & Amna, Etnic, Sophia, Andrei Leonte şi Anthony.

Invitaţi: campionul K1, Ciprian Sora, Ana Maria Brânză, Răzvan Lupaşcu, Mihaela Borcea şi Galina Pânzaru.

Comments

comments

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *