Campionatul Mondial de kick-box full contact // Turcia (Antalia)

Campionatul Mondial de kick-box full contact

  • Perioada : 30 noiembrie – 7 decembrie in Turcia (Antalia)
  •  63,5 kg Spetcu Cristian , 81 kg, Dicu Irinel , 69 kg Neacsu Andrei , 74 kg, Serhal Ordek


In perioada 30 noiembrie – 7 decembrie in Turcia (Antalia), se va desfasura Campionatul Mondial de kick-box full contact si probe de saltea la care vor participa si 4 sportivi din cadrul Clubului nostru.

In perioada 30 noiembrie – 7 decembrie in Turcia (Antalia), se va desfasura Campionatul Mondial de kick-box full contact si probe de saltea la care vor participa si 4 sportivi din cadrul Clubului nostru.

phpThumb_generated_thumbnail (2)La full contact, proba de ring, unde loviturile de picior sunt premise numai peste centura, un stil care ii avantajeaza pe cei care provin din box, doar ca regulamentul impune 7 lovituri obligatorii de picior pe repriza.

La aceasta proba de ring participa la categoria – 63,5 kg Spetcu Cristian, multiplu campion national si vicecampion mondial de kick-box, K1, acesta mergand cu sansa de a obtine medalia.

La categoria – 81 kg, Dicu Irinel, un sportiv cu experienta, campion national si vicecampion national, acesta fiind si instructor in cadrul Clubului nostru. Anul trecut a participat la Campionatul European de full contact, unde a pierdut la puncte, dar acest lucru l-a facut sa-si doresca mai mult, si in acest an va participa la campionatul mondial, unde speram sa aibe o prestatie buna.

La proba de saltea light-contact, avem 2 sportivi, acestia sunt: – 69 kg Neacsu Andrei, un sportiv care a practicat karate, adaptandu-se foarte bine si la acest sistem de lupta. Acesta fiind campion national la aceasta proba. Obiectivul la acest campionat mondial este sa castige cel putin 1 meci.

La – 74 kg, Serhal Ordek, un sportiv care practica acest sport din pasiune, el fiind de origine turca, un caracter deosebit de la care ne dorim sa aiba o prestatie pe masura talentului sau.

Seful delegatiei Romaniei care participa la acest campionat este profesor drd. Sora Ciprian, care pentru a participa la acest campionat are un partener pe masura, OET, careia ii multumeste pentru implicarea in aceasta miscare.

Sportivii au avut o perioada intensa de pregatire in functie de timpul fiecaruia, unde fiecare dintre ei obtinand o pregatire fizica specific buna, incredere si dorinta de a se intoarce acasa cu medialii. De precizat ca sportivii nostrii, toti, au servicii si practica acest sport din pasiune, ei platindu-si deplasarea din fonduri proprii la acest campionat.

Speram ca sportivii Clubului nostru sa obtina cel putin 2 medalii de la acest Campionat, antrenorul si-a facut datoria fata de ei, antrenandu-i asa cum trebuie si nu ramane decat ca sportivii sa demonstreze acest lucru.

Succes

Comments

comments

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *