Fiecare vară trebuie să aibă o poveste specială

Fiecare vară trebuie să aibă o poveste specială. Fă din vara asta începutul unei povești în care TU joci rolul principal, în care ai grijă de corpul tău cum se cuvine, în care îmbini mișcarea cu distracția și îți faci prieteni noi.
Sala de sport face minuni pentru cei care simt nevoia de o schimbare, iar echipa de la Clubul Sportiv Ciprian Sora vă așteaptă cu drag la antrenamente.
Îmbinăm distracția cu eficiența și rezultatele cu siguranța, iar la finalul verii tragem linie cu zâmbetul pe buze smile emoticon
Te așteptăm la clasele de aerobic de la CS Sora cu programe pe toate gusturile, deopotrivă pentru începători și avansați.
Citește mai jos despre fiecare clasă din programul de aerobic, alege ce-ți face cu ochiul, învinge teama și timiditatea și contactează instructorul (Dana Badea) sau receptia pentru programare.
Vara asta hai cu noi!

11700543_10207389698210338_6218614559220922797_o

————————–
FIT – Luni 20.30, Marti 17.00, Joi 17.00, Vineri 19.30, Sambata 11.00, Duminica 10.30
————————–
Programul FIT este un antrenament de grup ce are ca scop remodelarea corporală, corectarea posturii, creșterea rezistenței și forței, creșterea flexibilității și îmbunătățirea treptată, progresivă, a funcționalității corpului.
Chiar dacă este un antrenament de grup, exercițiile alocate sunt personalizate, adaptate la nivelul și particularitățile fiecărei persoane. Sesiunile sunt diferite de la o oră la alta și presupun deopotrivă activități de tip cardio-aerobic, antrenamente cu accesorii și greutăți, exerciții funcționale și lucrul cu aparate de forță.
La FIT participanții la clasă lucrează diferențiat, iar exercițiile combină o gamă variată de tehnici și metode de antrenament astfel încât corpul să fie solicitat periodic cu mișcări noi.
Este o clasă în care intensitatea și complexitatea exercițiilor crește treptat, are caracteristicile unui antrenament personal și ajută clientul să ajungă în timp scurt (și în siguranță) la obiectivul pe care îl are: să slăbească, să corecteze postura, să crească rezistența și forța, să câștige mobilitate și coordonare motrică, să definească, să crească în masă musculară, etc.

———————
Step-dance – Marti 18.00, Joi 19.00
————————-
Step-dance este o clasă provocatoare în care pașii de aerobic si pașii de dans se combină în coregrafii construite de la simplu la complex, predate treptat.
Este un antrenament de nivel mediu din punct de vedere al efortului și dificultății de execuție.
Stepul folosit ca accesoriu intensifică efortul și ajută la accelerarea arderii grăsimilor.

———————
Total Body Workout – Marti 19.00, Joi 18.00
————————-
Total Body Workout este un antrenament mediu spre dificil în care se lucrează întregul corp cu ajutorul mișcărilor libere dar și cu accesorii specifice de remodelare corporală.
Diferența față de antrenamentul FIT constă în faptul că participanții la clasă lucrează toți la fel, nediferențiat. Pentru începători și persoanele cu probleme de sănătate exercițiile se adaptează din încărcare și mod de execuție.

———————
Step-tonifiere – Marti 20.00, Joi 20.00
————————-
Step tonifiere este o clasă de dificultate peste medie, în care se combină efortul cardio cu exercițiile de întărire a musculaturii. Antrenamentul are și etape în care se lucrează în sistem HIIT (High Intensity Interval Training), și are inserție de exerciții în care se folosesc accesorii precum gantere, bile medicinale, fitball, etc., în funcție de grupele musculare alese pentru sesiunea respectivă.

———————
TURBOcardio – Miercuri, 20.30
————————-
Turbo inseamna 50 de minute full-cardio, în care accentul se pune pe arderea grăsimilor. In clasa TURBO avem un cocktail de miscări pentru toate gusturile:
Pașii de aerobic se așează treptat, progresiv, în coregrafii ușoare și captivante la începutul orei, elementele de tae-bo combinate cu mișcările de capoeira ard grăsimile ca un furnal la jumătatea clasei, iar pașii de cha-cha, bachata, cumbia, merengue sau salsa din secțiunea de Zumba încheie ora liniștitor și pun zâmbetul pe buze la final de zi.

———————
KANGOO Jumps – Luni 19.30, Miercuri 19.30, Vineri 18.30, Sambata 10.00
————————-
Kangoo Jumps este un antrenament care face o remodelare rapidă și eficientă a întregului corp, care ajută la recuperare, la corectarea posturii, la creșterea rezistenței și la creșterea imunității. Ghetele Kangoo Jumps sunt sigure, stabile, ușor de folosit și protejează coloana și articulațiile la impactul cu solul, fapt care permite efectuarea unui antrenament intens, exploziv.

La CS Sora nicio ora nu seamănă cu alta. Te provocăm să guști din ceva nou și bun la fiecare antrenament wink emoticon

Comments

comments

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *